pondělí 19. dubna 2010

Pomozte kočičkám

Péče o kočičky je hrazena z finančních darů milovníků koček a z našich kapes. Nejsme zaštítěni žádným velkým sponzorem a nedostáváme ani pravidelné dotace, ze kterých bychom mohli naši činnost financovat.

Jsme nezisková organizace, proto uvítáme jakýkoli finanční či materiální dar nebo dobrovolnou výpomoc.

Z materiálních darů velmi oceníme kvalitní krmivo (prosíme krmivo lepší třídy - konzervy a granule).

Odchycené kočičky mají často špatný výživový stav.

Potřeby pro kočičky: přepravky, záchodky, škrabadla, různé misky pro kočičky, steliva bez parfemace, koberce, hračky, deky, papírové ubrousky, kapesníčky, klece větší i menší (pro kočičky buď v karanténě nebo po operacích), igelitové pytle a pytlíky do košů, pevná pletiva do oken v depozitech.

Dobrovolná pomoc: kopírování a tisk propagačních materiálů.

Dočasné hlídání některých kočiček, které z různých důvodů nemohou pobývat v našem depozitu s ostatními kočkami (nesnášenlivost či zdravotní stav). Pomoci hledat lidi, kteří budou ochotni pomoci.

Pomozte kočičkám, které prosí o pomoc!!!
  • adopcí opuštěného zvířete
  • virtuální adopcí - pomoc zvířátkům (kočičkám), které zůstávají v depozitech dlouhodobě. Případně navždy. Nejčastěji ze zdravotních důvodů (vhodné pro ty, kteří nemohou mít doma kočičku)
  • pokud víte o opuštěné kočičce na ulici,přítulné nebo zraněné, vezměte ji a umístěte někam odkud neuteče (domů, do sklepa, do auta apod.).Pak nás prosím kontaktujte. My si pro kočičku přijedeme. Pokud to bude ve Vašich silách, kočičku zaneste k veterináři, ten odhadne přibližný věk a zkontroluje zdravotní stav. Budeme rádi za Vaši velkou pomoc.
  • chcete-li nám pomoci, napište, co nám můžete nabídnout. Máme zájem o všechny, co myslí svou pomoc kočičkám vážně.
Dobrovolníci se zájmem pomoci kočičkám jsou vítáni!!!

Pokud se rozhodnete zapojit do naší činnosti, staňte se NAŠÍM ČLENEM!!!

Všem, kteří pomohli a pomohou za vše moc děkují "KOČKY BRUNTÁL O.S."

Žádné komentáře:

Okomentovat