úterý 20. dubna 2010

O nás


Jsme občanské sdružení Kočky Bruntál, které bylo zaregistrováno 7. dubna 2010 s cílem pomáhat opuštěným, týraným a plachým kočkám.

Působíme zejména v Bruntále. Výbor je ve složení:
  • Dagmar Veselá, která zajišťuje veterinární péči, administrativu, vede účetnictví, chod sdružení a vystupuje svým jménem za o.s. K.B.
  • Monika Prosová, která má na starosti komunikaci s dalšími organizacemi, propagaci osvěty a návrhy na další činnost.
  • Zdenka Svobodová, má na starosti agitaci dobrovolníků.

Zaměřujeme se především na péči koček špatného zdravotního stavu, žijící v nevyhovujících podmínkách, či osiřelá mláďata. Zvířata přebíráme do své péče, léčíme a hledáme pro ně náhradní domovy.



Naši činnost považujeme za důležitou a potřebnou. Protože lidé a zvířata patří od pradávna k sobě. Těm, co na to zapomněli, chceme tuto lásku ke zvířatům připomenout. Snažíme se napravit to, co lidé pokazili!!!




2 komentáře:

  1. Anna Semotamová11. června 2022 v 22:21

    Veliké díky za kočičky, našly tady druhý domov, a maji je tady všichni rádi,,,,,,také jsme našli v lese kočičku ,britku, která byla asi zvyklá u lidí, asi 14 dnů byla v lese, hladová ,vysílená a velmi smutná, ležela na cestě a čekala opravdu na poslední chvíle svého trápení...někdo ji vyhodil z auta u lesa a nechal ji na pospas osudu, čekala na nás a my jsme ji zavezli do tohoto útulku, opravdu za 5minut 12....třeba najde jiný lepší domov,,,,děkuji vám všem co se staráte nejen o ni anna semotamová

    OdpovědětVymazat
  2. Kocourek se má dobře...velmi prospívá a je milujícím členem rodiny...:-)...velké díkz, že jste jej tam nenechali...:-)

    OdpovědětVymazat