neděle 18. dubna 2010

Domácí depozita

Depozitum je soukromý chov zvířat, který můžete mít doma (byt). Je výhodnější než útulek, jelikož je v něm méně zvířat (koček) a máte více času na péči o ně. Musíte samozřejmě dodržovat zákon a hygienické podmínky. Kočičky si zde zvykají na člověka (vhodné k pozdějšímu umístění). Mají zde řádnou péči, 2x denně krmení, úklid prostor a čištění záchodků. Pokud se rozhodnete i Vy kočičkám pomoci Vaším depozitem, budeme moc rádi. V těchto měsících se rodí mnoho koťátek.Jak mnozí z nás vědí, končí v hrozných podmínkách, trpí hlady a umírají opuštěné bez mámy a domova.

Pomozte pokud můžete.

Každá sebemenší pomoc je velkým vítězstvím pro tohoto 
úžasného kočičího tvorečka.

Prosíme za kočičky.

Pomůžeme Vám s léky a s krmivem, budeme v kontaktu.

tel: 776 839 044, 608 062 894

Kočky Bruntál o.s. Vám za pomoc děkují

***********************************************************

Chcete se stát domácím depozitem?

Pečovatelé v domácích depozitech jsou zpravidla našimi přáteli, ale to není podmínkou.. Mezi vedením a depozitem je uzavřena smlouva o poskytnutí dočasného azylu pro zvířata. Svou práci dělají dobrovolně a bez nároku na odměnu. Často dotují krmivo pro kočky ze svého. Těmto lidem patří náš veliký dík za to, že jsou ochotni věnovat svůj čas a svůj domov těmto zvířatům. Někteří pečovatelé si naše zvířata natolik oblíbí, takže se stane, že svěřené kočičky najdou v novém depozitu i svůj trvalý domov.
Díky Vám za to!!!

Od domácího depozita požadujeme zajištění každodenní péče o zvířata. Stravu a dostatek prostoru k volnému pohybu. Zabezpečit potřebnou hygienu, zvíře pravidelně očkovat proti infekčním chorobám, v případě potřeby poskytnou zvířeti potřebné veterinární ošetření a dodržovat předepsaný léčebný postup. Prostě, zvíře by si zde mělo zvyknou na společný život s člověkem a po určité době je nabídnuto k osvojení k lidem.

Staňte se domácím depozitem pro kočičky  v Bruntále, budou Vám vděčny!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat