pondělí 20. prosince 2010

Den otevřených dveří

Den otevřených dveří se velmi vydařil!! Jak účastí - přišlo 85 návštěvníků, tak jejich projevů a láskyplných dotyků kočičkám. Při předávání darů pro podporu depozita padla i vřelá objetí a slzy dojetí. Nádherná, nejen vánoční, ale i srdečná atmosféra. Jak nejlépe poděkovat všem?

DĚKUJEME!!!

Kočičky z těchto dnů, byly viditelně, krásně unavené a pro nás v této pozorovací chvíli velmi uznávaně, obdivované. Ke každému návštěvníkovi, který se rozhodl si je pochovat, se chovaly nadmíru přátelsky a láskyplně. Nejenže vše ustály jako správní kočičí profíci, ale dokonce si ani na nic nestěžovaly!!! Po vyčerpávajících dnech, byli všichni kočičáci náležitě oceněni kapsičkami, pamlsky a bonbonky. Nic se nepřehánělo, aby se raději nepokazila jejich citlivá bříška. V těchto dnech, našla svůj nový domov malá kočička Myška, kterou si odvezla pí. Červenková s dcerou z Bruntálu. Velký vzájemný kontakt byl nepřehlédnutelný!!! Myška se pí. Červenkové natolik držela za drápky s rozevřenými packami, že ji nešlo z této lidské náruče ani na chvíli převzít, ač jen k rozloučení. P. Červenková nám sdělila, že se má Myška dobře a spinká s dcerou v posteli a je úžasná. Přejeme Myšce hodně zdraví a Vám pí. Červenková velmi děkujeme za péči kterou Myšce věnujete a za srdce, které v sobě nosíte!!! Návštěvy a vše kolem toho, proběhlo v krásném duchu vánoc a lidé byli nádherně milí a přátelští. 


Přišel nás na Naše pozvání navštívit i místostarosta Bruntálu, pan Václav Mores. A byli jsme rádi, že se zájmem procházel místnosti a pochvalně komentoval, jak jejich zvelebení tak i naši práci, kterou konáme. Potřebovaly bychom více takových významných návštěv nejen k pochopení práce kolem koček, ale i jakoukoliv podporu z těchto vyšších a pro nás tak důležitých míst. Ale i tak děkujeme za dům, který jste nám nabídli do pronájmu. Další dny otevřených dveří plánujeme o velikonocích a již dnes se opravdu těší na Vás nejen čičinky z Princova, ale i my s překvapením, které bude pro Vás v těchto dnech připraveno.!!!

TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU!!!

KOČKY BRUNTÁL o.s.,









Na další dny otevřených dveří Vás srdečně zveme o velikonocích!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat