středa 6. března 2013

Super záchodek pro kočku

LitterKwitter - rozlučte se s kočkolitem!

LitterKwitter
Jako absolutní novinku na Českém trhu Vám nyní představujeme revoluční a patentovanou pomůcku, se kterou snadno, ve velmi krátké době (2-8 týdnů) naučíte Vašeho kočičího miláčka používat klasické lidské WC.
Může to znít bláznivě, ale toaleta je perfektní alternativa k nehygienickému, páchnoucímu a nepořádnému kočkolitu, který teď budete moci směle zahodit. Při zahrabávání výkalů zůstávají na kočičích packách spousty bakterií, zrníček kočkolitu a dalších pokladů, které potom Vaše kočička roznáší po celém bytě, kuchyni, posteli a v neposlední řadě na Vás.
LitterKwitter, obrázek se otevře v novém okněPřitom lidská toaleta je nejdůmyslnejší a nejhygieničtější zařízení v domácnosti pro práci s odpadem, je vymyšlena tak, že veškerý odpad spláchnete s bakteriemi i zápachem pryč. Tak proč ji nenechat používat všechny členy domácnosti.
Celý systém výuky má tři jednoduché etapy, založené na kočičí potřebě ukrýt pach jejich výkalů před nepřáteli. Proto kočky budou velmi rády WC používat.
Sada LiterKwitter obsahuje speciální záchodové prkénko, které pasuje na všechny typy bežných WC, tři tréninkové disky a názorný návod, jak LitterKwitter používat.
K dostání je již nyní u všech dobrých prodejců chovatelských potřeb.
Více informací o tom, jak celý systém funguje, najdete na www.litterkwitter.cz

1 komentář:

  1. Kdo miluje zvířata, snaží se jim dát co nejlepší stravu, mimo jiného. Ale nejenom jídlem živ je člověk, natož pak zvíře. Zvířata si chtějí hrát. Kočkám často postačí třeba jen kousek papírku nebo peříčko, u psů je to náročnější. Nicméně oba jsou velmi důmyslní ve vymýšlení her. Tady najdete jak krmiva, tak i hračky.

    OdpovědětVymazat