neděle 1. května 2011

Princův dobročinný bazar

SRDEČNĚ VÁS VŠECHNY ZVEME NA * PRINCŮV DOBROČINNÝ BAZAR*

Dne 28.5.2011 od 9.00hod - 17.00hod, jsme pro Vás připravili v Bruntále, na Žlutém kopci č. 3, nejen prohlídku našeho kočičího depozita ,,Princovo" !!!

ale také...

důkladné mazlení se s kočičkami i povolené krmení, a navíc, ve venkovním otevřeném prostoru, hned vedle depozita, si můžete vybrat na zavěšených ramínkách spoustu určitě pro Vás zajímavého značkového oblečení za dobrou cenu. Nabízíme nošené, ale i nové super hadříky, čepice, opasky, kabelky, korálky i náušnice, kovové placky našich kočiček se jmenovkou na připnutí, malé občerstvení /káva, voda, bonbonky/ a pro děti nebude rozhodně chybět tolik oblíbený kočičí Body painting. V odpoledních hodinách nebude chybět ani Tv Polar, aby kočičí akci řádně natočila a přiblížila v televizi těm, kteří se nemohli účastnit. Výtěžek celé akce bude věnován na léky a provoz celého kočičího depozita ,,Princovo ". Jste srdečně všichni zváni a za podporu, kterou našim kočičkám věnujete, moc a moc děkujeme. Kočky Bruntál o.s.,

Celá akce je sponzorována :

Reklamní dílna.eu + Květinářství Gudrich + Hotel Montenegro + Kadeřnictví Věra + Zverex Milan Ivanovič + pan Kostelanský.

Žádné komentáře:

Okomentovat