neděle 19. srpna 2012

umístili jsme v srpnu



Julinku, si vybral pan Melčák z Bruntálu do panelákového domu, ke své mamince. Letitá maminka je z Julinky  velmi natěšená, jak nám sdělili pan Melčák. A malá kočička ji oplácí svou vděčnost tím, že ji provází po celém bytě na každém kroku. Bábince jsme udělali touto nádhernou kočičí holčičkou velkou radost. 
A tak to má být!!!

Pan Domácí - nádherný, kocourek, mazel, citlivá dušinka a obrovský kamarád lidí a všech návštěvníků útulku Princovo. Dlouho nám trvalo, než jsme Pana Domácího s klidným srdcem vůbec umístili. Přáli jsme si pro něj člověka laskavého a dobrotou ke kočičkám, překypujícího. Pan Domácí nejen úžasného srdce pod kožíškem, ale i přírodou označeného i na hrudi, nejevil nikdy známku, že by jej ostatní kočičky obtěžovaly a pobyt s námi mu byl do jistého dne výplní jeho poklidného, kočičího života. Jak kočiček přibývalo, Pan Domácí ztrácel apetit a o co horší, přestával s námi komunikovat tak, jak jsme byli od něj zvyklí. K naši velké radosti se však objevil člověk laskavého srdce, který má již doma také dvě kočičky a pro nás tedy bylo rozhodnutí takřka okamžité. Rádi jsme souhlasili. Pan Domácí je nám stále nablízku, je ve společnosti dvou kočičích dam a může kdykoliv do velkého, zasíťovaného balkonu, vybaveného nejen zde - škrábadlem na drápky. Když se mu chce, spinká v posteli a k tomu všemu, každý den laskavé a dobrotivé ruce, nového majitele, jej hladí po jeho hebounkém kožíšku - jak si to vždy toužebně přál!!!


Zlatíčko, tvoje štěstí - je naše radost. Kočky Bruntál o.s.,



Manželům Berkovým a jejím kouzelným dětem, jsme se zavděčili Žanetkou a malými zrzečky. Původně si přijela tato rodinka pouze pro jednu rezavou kočičku. Z jedné byly hned dvě a Žanetka se tak měla k panu Berkovi, že ji prostě v útulku nemohl nechat ani on sám - téměř, zásadový muž. A my jsme rádi, že vám v rodině dělají velikou radost a že máte srdce na pravém místě!!! Foto, které jste nám zaslali, svědčí o Vaši laskavosti a spokojenosti kočiček!!! Děkujeme!!!


                            
A my, všem přejeme hrozně moc zdraví a společná, dlouhá léta!!! Kočky Bruntál o.s.,











Yvonku - zásadovou, noblesní kočičku, si odvedla spolu se dvěma vnoučaty do Rýmařova, velmi laskavá, jejich babička. Yvonka učarovala této rodince nejen svýma krásnýma, velkýma, smaragdovýma očima, ale také svým nezvyklým, noblesním chováním - no, není přece leckdo!!! 




Hodně štěstí, Yvonko!!! Chybíš nám hrozně, hlavně Tvoje legrační,  reptající protesty.
 Ale Tvoje štěstí je přednější!!!
 - Kočky Bruntál o.s.,


Manželé Kopáčkovi z Poděbrad, si z velké dálky přijeli k nám do útulku Princovo, také pro noblesní, malou dámu - Mikešku. Velmi příjemná a milá dvojice z Čech!!! Při té početnosti kočiček v útulku bylo pro  tento mladý pár velmi těžké vybrat si tu pravou. Tu, která jim bude dělat dobrou společnost, ale bude i pravým a hravým kamarádem. Vybrali dobře!!! Mikeška těchto vlastností je samozřejmou nositelkou a my této trojici můžeme  popřát jen společný, spokojený život.

Hodně štěstí Mikeško!!! A napiš!!! -
- Kočky Bruntál o.s.,




Brouček - červnový příběh Broučka z rubriky ,,co se událo za měsíc," dojal určitě mnohé z nás. Paní Roslerová z Podlesí u Bruntálu, vlastně sama prožila lidský příběh, podobného osudu.  Vzájemná podpora, citová a  oboustranná přitažlivost těch dvou, byla při její návštěvě v našem útulku nepřehlédnutelná. Jsme hrozně rádi, že jsme jedni z těch, kteří mohou malou měrou přispět ke zhojení ran této citlivé a zraněné, lidské duši a zároveň zprostředkovat nabídku domova kočičímu bolavému srdíčku. Brouček, jakoby na svou láskyplnou, pečovatelku, opravdu čekal a dával jí najevo ihned od počátku svou přítomnost!!! Neříká se nadarmo ....vezměte si zvíře z útulku, které si Vás samo vybere - ne to, které chcete Vy sami !!!...  

Přejeme ze srdce Vám oběma stálé štěstí a vzájemnou radost - Kočky Bruntál o.s.,



Mája - roztomilá, kočička s nádherným čumáčkem a přírodou obdařeným na hlavince - motýlem.
Paní Tomková ze Světlé Hory u Bruntálu, obdarovala tímto skvělým dárkem svou malou dcerku k jejím dvouletým narozeninám. Jsme si jisti, že Mája je ta pravá společnice, pro takovou malou slečnu neboť Mája nemá ráda společnost ostatních zvířat, zejména koček. Člověka nadmíru miluje a nyní bude mít dostatek času aby všechny v domě usvědčila o tom, jaká je super kočička. A že se jí to povede!!!





A tím jsme si jisti i my - Kočky Bruntál o.s.,







Čendík - malinké, nalezené, kočičí miminko. Po zhlédnutí našich stránek si jej zamilovala na první pohled, mladá paní  - Marcelka z Bruntálu a ihned se svou dcerou si pro něj přišly a radostně všichni tři bleskurychle s Čendíkem k domovu, odešli. Z Čendíka je dnes, již pořádný, kočičí chlapík a jak nám bylo také sděleno - obrovsky papá a  ještě více lumpačí!!!
...zřejmě budou muset jít na sociálku pro příspěvek...
             
              S díky - Kočky Bruntál o.s.,




Pán a paní Varmusovi z Brantic. Laskavá rodinka, natěšená doslova ze všech koťátek. Tak příjemné lidi je opravdu nádhera v našem útulku uvítat. Po návštěvě si odnesli v náručí tři koťátka a následující den přišli i s mladistvou babičkou pro další dva malé krasavce. Tím bezesporu přispěli hodně radosti oběma stranám!!!




Děkujeme Vám za péči, kterou těmto malým capartům věnujete a přejeme ze srdce moc a moc štěstí Vám všem !!! - Kočky Bruntál o.s.,

Žádné komentáře:

Okomentovat