neděle 17. dubna 2011

Velikonoční den otevřených dveří se opět vydařil!!!

Depozitum pro kočičky ,,Princovo", přišlo navštívit celkem 60 milovníků kočiček. Kromě sponzorských příspěvků, darů a dárků, jste byli všichni nádherně na tento den naladěni. Kočičky byly pozorné absolutně ke všem. Projevovaly svou krásu jak na zemi tak na posedech. V té výši, jejich noblesní posezení a pozorovací talent na ty dole, vyvolával ve vás tichou chvilku úžasu z jejich krásy. Především perské kočičky zaujaly nejvíce. Chanel, Mici, Štístko.


Po nádherném slunném dni, nám kočičky sdělily, že by se velikonoční výzdoba mohla již odstrojit. Než by si počkaly od nás na jakékoliv schválení, ujaly se výzdobu doslova likvidovat samy. Bylo 18.00hod, svůj účel vše splnilo, tak proč ne!!! Neměli jsme čas ani protestovat, tak jsme se raději účastnili krásné odstrojovací akce také. Pouze pohledem! Je úžasné vidět kočičky v zápalu nové vymyšlené hry. Jsou náramně rychlé a šťastné. Ta radost z povolené akce, pro ně rozhodně stála zato!!! 

Všem návštěvníkům této akce děkujeme za jejich přítomnost u nás v Princově, za jejich dárky a za slova úcty a projevu uznání. Strašně si všeho od vás všech, vážíme. Jsme rádi, že vás všechny opravdu máme a že projevujete tolik úcty a lásky kočičkám, kolik si právem zaslouží!!! S díky Kočky Bruntál o.s.,

Žádné komentáře:

Okomentovat