sobota 30. června 2012

umístili jsme

Na konci května nám udělala velkou a nečekanou  radost paní Jandová z Bruntálu, ale také kocoukovi Tadeáškovi II., kterého vlastně na firmě od miminka vychovala. Po zveřejnění v bruntálských novinách Náš domov, nejenže kocourka ihned poznala, ale za krátký čas mu našla i tolik vysněný, nový domov na bruntálském domečku. Zde jej může, jak sama  slíbila - navštěvovat. Tadeášek již nevěřil, že si pro něj dávná pečovatelka opravdu přijde. Jako vždy, ulehl na své křeslo a smířený s pocitem, že zůstane napořád  také v našem útulku ve společnosti s dalšími nechtěnými kočičkami - tvrdě usnul.


Jaké se to stalo kouzlo, které jej probudilo??? Známá vůně 
              hlazených rukou se nedá přece zapomenout!!!


Tadeášek byl po velmi krátké chvíli  opět 
                        ve střehu.!!!


...ty ruce!!!....... a tato vůně!!! ......... to přece znám...!!! spím??? NESPÍM!!!....NEZAPOMNĚLI NA MĚ!!!... 




Slzy se nám draly do očí, když jsme viděli kolik radosti a lásky bylo ukryto v srdíčku kocourka  Tadeáše z tak nečekaného překvapení!!!                                              


Nepopsatelná radost s čekání a dočkání se!!!  Tolik nezkrývané lásky!!!  To čekání stálo opravdu zato!!!

V každém útulku je víc než jisté, že je kolem zvířat tvrdá práce, bezohledu na čas a na to co právě doma prožíváte. Jisté je, že radost se shledání zvířete s milovanou osobou - je nepopsatelný pocit, který stojí opravdu společně s nimi si jej prožít. Život nám připravuje i těžké chvíle, na které nejsme nikdy  dostatečně připraveni, ale jsou to pouze vteřiny proti všemu nádhernému, co dokáže přinést za pocit trpělivá, bezbřehá láska z  vytouženého setkání.
 Tadeášku - mnoho, mnoho štěstí v nové rodině!!! A Vám paní Jandová velmi děkujeme!!! 


             
                               
                               S láskou - Kočky Bruntál o.s.,                                     

Žádné komentáře:

Okomentovat