neděle 1. února 2015





Korálek je sedmiměsíční kocourek, který se narodil v našem útulku. Ze šesti koťátek, bohužel zůstal sám. Ale Korálek je zato velmi milující kocourek. O spoustu kamarádů kolem nemá Korálek nouzi a u každé hry nesmí rozhodně chybět. Vše jej velmi zajímá. Hlavně podávání dobrého jídla. Korálek musí dostávat misku zvlášť neboť pro jeho malý vzrůst, se k jídlu dostává opožděně.


Whikiska je krásná, mourovatá a jemného kožíšku, pětiměsíční kočička. Přinesly nám ji bruntálské děti. Whikiska má vrozenou vadu nohou - neovládá nožičky tak, jak by měla. Když se Whikiska rozběhne, její zadeček je na její nožky v té chvíli příliš těžký, a tak se celá její zadní polovina převalí na bok. Tím koťátko budí dojem, že se právě teď probudilo a ospale vrávorá. Whikiska však dokáže i krásně běhat, jen se nesmí zastavit! Její nožičky ji vždy při prudším pohybu zklamou.

Medková je pětiměsíční, bíločerná kočička. Zoufale hledala příbytek v zahrádkářské kolonii u Bruntálu. Přivezli nám ji velmi vystrašenou. Trvalo dva měsíce, než se kočička nechala pohladit. Časem se ale ukázalo, že je to skrytá raubířka! Svým kulatým vzrůstem působí moc mile.










Amálka je šestiměsíční, černý, kočičí rarášek. Přišla k nám do útulku spolu s maminkou, jako malinké koťátko, hledající před zimou, střechu nad hlavou. Zakřiklá, nedůvěřivá a samotářská. Po krátkém čase však poznala, že i člověk může být dobrý kamarád. A z Amálky je dnes hbitá, kamarádská a skotačivá kočička.

Turčinka je malá, čtyřměsíční, dlouhosrstá lumpice. Svým ksichtíkem si umí každého ihned získat!!! Náhodní lidé kolemjdoucí vhodili Turčinku do jedné zahrady a majitelka zahrady nám malou přinesla do útulku. Kočku nechceme!!! Pokud se pro tuhle krásku rozhodnete, počítejte s tím, že je velmi hravá, skotačivá ale hlavně - nadmíru milá!!!!!
Piňková je pětiměsíční, krásná kočička, nalezena na jedné z bruntálských zahrad. Koťátko bylo velmi v podvyživeném stavu. Dnes je tato krasavice nejen zdravá, velmi hravá a mazlivá, miluje své kamarády a plno hraček kolem sebe. Má ráda dobré jídlo, ale také miluje ticho a pohodu k odpočinku!!! Pouze do bytu!!! 


Cipísek je malý, kouzelný, mourovatý, tříměsíční kocourek. Je to miminko!!! Stále hravé z her velmi rychle unavené. Cipísek je poklidné a velmi něžné povahy. Vhodný k dětem i k dospělým pouze do bytu.







Elzík je sedmiměsíční kocourek. Stále velmi vystrašený z tolika koček kolem sebe!!!
Nechce a nebude se s nikým z nich kamarádit....škoda...Elzíček je hrozně mazlivý. Na člověka se se doslova přisaje!!! Jen ty ostatní kočičky prostě nemusí a tak kocourek v tomto prostředí velmi trpí...přijde si někdo pro Elzíčka...jeho oddanost stojí opravdu zato...!!!


Fanynka je devítiměsíční kočičí kráska, nádherně, zajímavě, černobíle zbarvená!!! Fanynka je miminkovský nalezenec na hřbitově. Tak strašně svým pláčem volala o pomoc, že bylo nemožné ji nenajít. Fanynka je velmi klidné a nenáročné koťátko. Je stále spokojená a přizpůsobivá. Vhodná k dětem i k dospělým.



Medunka je sedmiměsíční, bíločerná kráska ze zdejších zahrádek. Medunka je samotářská, tichá a přitom velmi zainteresovaná vždy, co člověk právě provádí. Zajímá ji vše nové, hlavně tužky...drobné předměty..... prostě ráda a hlavně velmi rychle člověku pomáhá!!!!Velmi vhodná k dětem!!!


Mařenka je šestiměsíční, nádherná, tříbarevná kočička. Malý Lotrando. V opojení ostatních kočiček se cítí velmi dobře.
Miluje schodiště a běhání po schodech sem a tam je  pro Mařenku ten nejluxusnější zážitek dne!!! Hravá, milá a poslušná...vhodná k dětem!!!





Micinka je drobounká, mourovatá, roční kočička. Do útulku ji přivedl člověk pouze na hlídání, ale nedbal zřetel vůbec na její zranění po souboji s ostatními kočkami. Výše ošetření se zdála být majiteli nadmíru jeho pochopení, ponechal tedy Micinku, na naši prosbu a k naší velké radosti v útulku. Micinka je strašně tichá a milá kočička vhodná k dětem i k dospělým!!!




Vrbeňačka je mourovaté, pětiměsíční koťátko z Vrbna. V útulku se jí z počátku moc nelíbilo. Ale i s tím, jak se zdá se dokázala posvém srovnat. Vrbeňačka je hravá, tichá a milá kráska. Je to velmi přizpůsobivá, čistotná, kočičí panenka, vhodná k dětem i k dospělým a do bytu!!!




















Žádné komentáře:

Okomentovat