neděle 29. srpna 2010

Virtuální adopce

Je to jedna z možností, jak adoptovat opuštěnou kočičku v naší péči, když jí nemůžete mít doma z jakékoliv příčiny (častá nepřítomnost doma, alergie, spolubydlící nemilující zvířata). Virtuální adopce spočívá v tom, že budete pravidelně přispívat určitému zvířátku finanční obnos Vámi určen. Zvířátku můžete přinést pamlsky i krmivo...

Záleží jen na Vás.

Do virtuální adopce jsou zařazena zvířata, která k nám přijdou nemocná, zraněná a jejich léčba bude na delší dobu. Většinou se jedná o finančně nákladné léčení. Tyto kočičky u nás zůstanou natrvalo. Zvířátka, pro která se obtížně hledá umístění, jsou starší a hendikepovaná. Pak zde patří zvířátka, která vyžadují zvláštní péči či existují jiné důvody, proč nemohou být lidem nabízena. Tyto kočičky jsou pro nás hodně důležité,potřebují opravdu Vaši velkou pomoc.Některé kočičky mají uvedenou aktuální stravu, můžete darovat stelivo, pelíšky, klece pro kočičky po lékař.zákrocích, plast.WC. Budeme moc rádi, když zakoupíte u veterináře nebo v lékárně odčervovací tablety a jiná antiparazitika (Frontline, Drontal, ...) 

Můžete se podílet na úhradě veterinárních zákroků pro konkrétní zvíře.Finanční dar lze zaslat na náš účet či přinést přímo do obchodu OUTLET na náměstí v Bruntále.Budeme rádi když pomůžete i vlastní propagací těchto kočiček ale i našich stránek a nejdete v dalších lidech nové pomocníky, kteří budou ochotni pomoci našim bruntálským kočičkám.

CHTĚJÍ POUZE PŘEŽÍT 

Vyberte si tedy dle vlastního úsudku z virtuální adopce kočičku a přispívejte ji krmením a léčbou. Vaší odměnou bude její krásný spokojený kočičí život, který rádi pro Vás zachytíme na fotografiích a Vaše jméno bude zobrazeno pod Vašim zvoleným zvířátkem.

Ať Vám Vaše volba přinese hodně radosti!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat